Certifikace HACCP

Označené víčko produktu Emulips Forte

Certifikace HACCP + Bez chemické stabilizace



Certifikace HACCP

Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points, HACCP) ve výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin.

Vytvoření a zavedení systému HACCP je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin.

Certifikace systému HACCP je prokazatelným potvrzením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.

Všeobecné požadavky na systém HACCP jsou uvedeny ve Věstníku Ministerstva zemědělství č. 2/2010 (září 2010).

Přínosy HACCP

jednoznačná identifikace a kontrola rizika zdravotní nezávadnosti potravin

minimalizace možnosti výskytu zdravotně závadných potravin

splnění legislativních požadavků na výrobce potravin

Výrobce společnost OKG s.r.o. má uvedenou certifikaci HACCP. A to jenom potvrzuje kvalitu a bezpečnost vyvíjených a vyráběných produktů. Vyráběné přírodní produkty jsou zcela bez chemické stabilizace.


© 2018 DESIGNELLA. Václavské náměstí 1, Praha, 110 00
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky